HET VOORSTELLEN VAN ONS TEAM: EEN INLEIDING

Welkom bij onze blog waar we de sluier oplichten en ons team aan jou voorstellen. Hier bij Forcrete Europe geloven we in transparantie en het opbouwen van een sterke connectie met onze gemeenschap. Laat ons je meenemen op een reis door wie we zijn, wat we doen, onze doelen, onze missie en waar we voor staan.

WIE ZIJN WE?

Wij zijn een gepassioneerd team van individuen die geloven in de kracht van samenwerking. Elk lid brengt unieke vaardigheden en perspectieven naar de tafel, waardoor we een dynamisch en innovatief team vormen. Ons team bestaat uit de eigenaren : Jasper, de ‘stucmeester’ & Esther, 5 voudig wereld kampioen boksen, Gerard( Esthers vader en tevens onze stalenmeester) en Sam,afdeling marketing en sales.

WAT DOEN WE PRECIES?

Bij Forcrete Europe zijn we toegewijd aan het afleveren van microcement producten en applicaties van de allerhoogste kwaliteit haalbaar. Of het nu gaat om de verkoop of applicatie, we streven ernaar om niks minder dan de allerbeste klant ervaring en het beste resulaat te bereiken. Onze passie drijft ons om voortdurend te streven naar excellentie en innovatie in alles wat we doen. Doordat we door de jaren heen een team van Forcrete Elite-verwerkers om ons heen hebben verzameld, is geen een project voor ons te gek, Dit kan gaan om reguliere vloeren, wanden of badkamers, maar denk bijvoorbeeld ook aan volledige renovatie of nieuwbouwprojecten van luxe villa’s of gebouwen in zowel Nederland als door heel Europa.

ONZE DOELEN

Onze doelen dienen als de kompasnaald die ons leidt in onze dagelijkse inspanningen binnen het bedrijf, Of het nu gaat om het verwerken van nieuwe aanvragen, hulp en ondersteuning op huidige projecten, of het in goede banen leiden van onze groothandel The Concrete House, we zetten ons in om meetbare en significante vooruitgang te boeken op weg om van Forcrete Europe een nog veel groter succes te maken.

ONZE MISSIE

Forcrete Europe streeft ernaar de microcement markt op een nieuwe manier te kunnen bedienen, Ons streven is vanaf dag een geweest om het beste product en de beste dienst mogelijk aan onze klanten en partners te kunnen bieden, dus niet om simpelweg de meeste emmertjes te kunnen verkopen. Wij gaan elke dag met een gerust hart slapen, wetende dat we voor de volle 100% achter de kwaliteit van ons product, en de service die wij bieden staan. Dit is onze drijvende kracht en herinnert ons eraan waarom we elke dag naar ons werk komen.

WAAR WE VOOR STAAN

We zijn trots op onze kernwaarden die de ruggengraat vormen van alles wat we ondernemen. Bij Forcrete Europe staan we voor transparantie, eerlijkheid, en vertrouwen. Deze principes leiden ons in onze beslissingen en zakelijke relaties. In onze volgende blogs zullen we dieper ingaan op alles wat we doen, onze producten, trainingen en alles wat Forcrete Europe betreft

Bedankt voor je aandacht en dat je deel uitmaakt van onze reis!

Team Forcrete