Gietvloeren van de toekomst

Forcrete Europe belichaamt de perfecte combinatie van vakmanschap en verfijning. Begonnen als stucadoorsbedrijf streven zij  onophoudelijk naar uiterste perfectie in elk project. Alle ‘Forcrete Elite verwerkers’, intern opgeleid in hun eigen trainingscentrum,  garanderen maatwerk van alleen de hoogste kwaliteit. Forcrete nodigt daarom ook alle architecten, interieurdesigners en  vakspecialisten van harte uit om de kwaliteit van hun toonaangevende product te komen ervaren in hun eigen showroom.

Kwaliteit boven alles

Forcrete Europe onthult zijn paradepaardje: het high-end microcement  van Forcrete. Of je nu een ontspannen sfeer wilt in de sauna, een  naadloze en waterdichte afwerking in je badkamer, of een moderne  afwerking op uw vloer of wand, Forcrete microcement maakt alles  mogelijk. In slechts vijf dagen wordt het zorgvuldig met de hand  aangebracht, en biedt het een strakke en moderne look met zijn  ongeëvenaarde echte minerale uitstraling.  

Er zijn veel voordelen aan deze luxe gietvloer: De Forcrete microcement  vloer is 100% waterdicht, krasvast, milieuvriendelijk, onderhoudsvrij  en heeft een ‘levenslange’ garantie op waterschade, onthechting  en applicatie. Dit alles maakt het de ideale keuze voor architecten  of designers om dit product met een gerust hart in hun bestek te  verwerken. Voor de klant betekent dit niet alleen een esthetisch  prachtige ruimte, maar vooral ook gemoedsrust. Geen tijdrovend  onderhoud, en met een duurzame en krasbestendige vloer, blijft de  

strakke uitstraling altijd behouden. Forcrete micro cement is perfect voor vloeren, wanden, natte cellen  en meubels.  

Deze gietvloer past zich gemakkelijk aan verschillende  ruimtes aan. Want het is niet zomaar een vloer; het is een  investering in comfort, duurzaamheid en zorgeloos genieten.