Logo Stucmeesters

Resistone Evolution

Resistone Evolution is het sterkste microcement op de markt, dat exclusief te verkrijgen is bij Stucmeesters! Enkele voordelen van Resistone zijn dat de krasvastheid en chemische belasting zeer hoog is, en daardoor uitermate geschikt om te gebruiken op high traffic vloeren. Ook in badkamers, op werkbladen voor keukens en meubels doet dit product echt wat het belooft!

Dit alles zonder zijn mooie, industriële look te verliezen. Ons materiaal is op verschillende wijzen te verwerken.  Resistone microcement kan dus heel egaal aangebracht worden, maar er kan ook meer tekening in de verwerking zitten. 

Stucmeesters is officieel verkooppunt voor Resistone en Isoplam in Nederland. 

Wij geven uitsluitend trainingen voor professionele verwerkers die passie hebben voor het vak, en die graag  voor kwaliteit, exclusiviteit en tevreden klanten staan. 

Wij  zorgen ervoor dat we met kleine groepjes  werken tijdens een cursus, zodat er tijd en aandacht is voor de cursisten. Ook staat persoonlijke begeleiding voor ons zeer hoog in het vaandel, zodat u straks ook alleen nog maar tevreden klanten kan bedienen. 

Wanneer u een training succesvol afrondt, kunt u de materialen exclusief  bij ons afnemen.

Voor meer informatie neemt u contact op met Jasper@stucmeesters.com

Showroom kantoor opleidingen
Bollenmarkt 7C in Zwaagdijk


Contact opnemen

Klaar om een stap verder te nemen? Laten we beginnen te praten over uw project of idee en uitvinden hoe wij u kunnen helpen.

Offerte aanvragen Bel ons