Logo Stucmeesters B.V.

Forcrete

Forcrete is het nieuwste, revolutionaire product op het gebied van microcement, waar Stucmeesters zeer trots op is. Wij zijn exclusief leverancier binnen Europa van dit prachtige merk microcement voor o.a. betonlook vloeren. Het microcement van Forcrete onderscheidt zich door onder andere zijn hoge drukpunt belasting. Ook de chemische weerstand is indrukwekkend..

Kortom een product dat kwalitatief veruit alle normen overtreft!

Voor een betonlook vloer, badkamer en of andere high end afwerking  bij u thuis of op uw zaak kunt u een offerte opvragen via deze website. 

Wij hebben al diverse  betonlook vloeren in Amsterdam, Hoorn, Purmerend en andere steden in Noordholland mogen realiseren. In onze showroom in Zwaagdijk-Oost, nabij Hoorn, kunnen wij u diverse afwerkingen tonen. Op grote vlakken krijgt u een duidelijker beeld van de uitstraling en de kwaliteit van ons product.

Graag even bellen voor een afspraak, want dan zijn wij er zeker van dat we voldoende tijd hebben om u alles te laten zien, en uit te zoeken wat aan uw wensen voldoet.

Contact opnemen

Klaar om een stap verder te nemen? Laten we beginnen te praten over uw project of idee en uitvinden hoe wij u kunnen helpen.

Offerte aanvragen Bel ons